Yritys

Geotekniikkaa ja pohjarakentamisen konsultointia

Morena on geotekniikkaan, pohjarakentamisen- ja hulevesien hallintaan liittyvään suunnitteluun sekä konsultointiin erikoistunut insinööritoimisto. Tarjoamme palveluita infran, talonrakentamisen, teollisuuden ja kaavoituksen tarpeisiin. Toimintamme perustuu omaan suunnitteluorganisaatioon sekä tehokkaaseen ja optimaaliseen projektin johtamiseen. Kairaukset, mittaukset sekä laboratoriotyöt, teetämme kulloinkin hankkeen mukaisesti tilanteeseen ja aikatauluihin parhaiten soveltuvana alihankintana, koko Suomen kattavan vakiintuneen yhteistyöverkoston avulla.

Palveluihimme kuuluvat maaperätutkimukset, geosuunnittelut, tonttikohtaiset hulevesisuunnittelut, monipuoliset mittauspalvelut, pilaantuneisuusselvitykset sekä vaativat geotekniset vastuuroolit. Morena organisaatiolla ja yhteistyökumppaneilla on pitkä kokemus ja kattava osaaminen suunnittelun lisäksi myös maarakennustyömaiden valvonnasta ja katselmuksista.

Vakiintuneita yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa, maastomittauksen ammattilaiset, Mitta Oy, Maveplan Oy, Soilcon Oy ja Maaperätutkimus Matti Ikonen Oy. Käytämme myös muita yhteistyökumppaneita tarpeen mukaan.

Suunnittelua teemme mm. AutoCAD Civil 3D ja GeoCalc ohjelmistoilla.